Topicus

Wij werken aan impact met IT!

Nergens wordt zo enthousiast gewerkt aan digitale oplossingen die de zelfredzaamheid van de burger vergroten. Wij richten ons op belangrijke maatschappelijke vlakken in de Zorg, Finance, Onderwijs en het Sociaal domein. Bijna iedereen in Nederland komt in aanraking met onze nuttige en vooruitstrevende digitale producten. Topicus wil mensen, IT-systemen en data met elkaar verbinden in digitale platformen. Het geheim van ons succes? We weten wat er speelt en zorgen voor passende antwoorden.

Dit doen we met meer dan 1000 talenten die de nieuwste technologie inzetten en daarmee briljante ICT oplossingen bedenken en bouwen. Van betere, bereikbare zorg en transparante finance, tot gedegen onderwijs en een gezonde relatie met de overheid.

De sfeer bij Topicus is ongedwongen en informeel. Toch wordt er serieus en professioneel aan grote projecten gewerkt. Ook is er ruimte voor ontwikkeling van ondernemerschap en creatieve uitspattingen. Die combinatie zorgt ervoor dat we constant technische uitdagingen zoeken. Om onszelf en onze klanten scherp te houden. En tot digitale producten van betekenis te komen. Ben je benieuwd wat jij voor ons kunt betekenen? Kijk dan op werkenbijtopicus.nl voor een actueel overzicht van onze vacatures.

Ga naar de website!