ABN AMRO

Do you want to bring banking as we know it to the next level and contribute to the biggest digital revolution in history?

Van mobiel bankieren tot klant worden met een selfie, van Apple Watch-technologie tot betalen met je smartphone: allemaal digitale innovaties die wij als bank toepassen. Onze teams ontwikkelen veilige nieuwe producten en verbeteren daarmee onze customer journey, andere teams zorgen ervoor dat onze diensten veilig en bereikbaar blijven. Kortom: een constante co-creatie om samen te innoveren!

Met miljoenen rimpelloze transacties per dag, bijna 100% beschikbaarheid van internetbankieren en de hoogste klanttevredenheidsscore voor onze app lijkt dat aardig te lukken. Bepaald geen reden voor rust, want we zijn bezig met een grootscheepse verbouwing van ons IT-landschap. Wat er achter de schermen gebeurt mogen onze klanten niet merken, maar uiteraard plukken zij wel de vruchten van de resultaten die we boeken. Bijvoorbeeld nieuwe producten en (nog) meer gemak en snelheid. De komende jaren zullen we dus alles op alles moeten zetten om onze hoge standaarden te blijven halen. Belangrijk: we garanderen dat de producten van morgen werken, en adviseren onze business hoe deze producten nog verder verbeterd kunnen worden. Zo faciliteren we de digitalisering van de bank en daarmee van de BV Nederland als geheel. Ingrijpende veranderingen, terwijl de winkel voor al onze klanten open moet blijven: veilig, betrouwbaar en 24/7.

ABN AMRO heeft een stevige ambitie, dus zijn wij op zoek naar mensen die samen met ons deze ambitie met passie willen waarmaken. Wij zijn een organisatie met verantwoordelijke teamspelers en een ‘aanpakkersmentaliteit’. We focussen op innovatie, duurzaamheid en hebben een ondernemersgeest, die ons in staat stelt om op topniveau te presteren. Zit jij altijd met je hoofd in de cloud? #daarmoetjewatmeedoen

Ga naar de website